SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nyköpings padelförening

Fira Mors Dag med oss!
2024-05-12 12:56

Fira Mors Dag på ett aktivt och roligt sätt!


Kom och njut av en dag fylld med padel och träning. En fantastisk möjlighet att njuta av rolig och hälsosam aktivitet tillsammans med dina barn.

 

🗓 Datum: Söndag, 26/5
⏰ Tid mellan kl : 13:00 - 16:00
💰 Endast 100 kr per aktivitet för en mamma och hennes barn!

 

Välj mellan roliga aktiviteter för olika åldersgrupper:
🎾Grupp 1 (1-8 år): Roliga bollekar
🎾🎾Grupp 2 (9+ år): Padelmatch där alla får vara med. 
💪🏻 Träningspass i vårt gym med professionella instruktörer

 

Skapa oförglömliga minnen och förbättra hälsan – en perfekt present till alla fantastiska mammor! Boka din plats nu via info@nykopingspadelforening.se 💌

 

Hoppas vi ses!

Årsmöte 2024!
2024-02-11 15:03

Hej medlemmar och målsmän!

 

Nu stundar det årsmöte, söndag den 3:e mars 2023 kl 16.00 på Nyköping Padelcenter.

I en förening finns det många åsikter och idéer på saker att förändra, förbättra men också ett tydligt tillvägagångssätt. Det är i en styrelse din röst blir hörd och det är där du kan göra skillnad.

 

Som medlem har du rätt att väcka motioner till årsmötet. De mejlas in till info@nykopingspadelforening.se senast den 18:e februari.  

 

Senast 1 vecka innan mötet, kommer vi att lägga upp alla handlingar och dagordning inför årsmötet, här på hemsidan.

 

Vi behöver nya folk till styrelsen, det är tyvärr flera från den nuvarande styrelsen som har meddelat att de inte kommer att fortsätta. I detta arbete är det viktigt att aktivera basen, våra medlemmar, för att få en bred representation med rötter i kärnverksamheten.

Vi önskar därför att du nominerar dig själv eller andra tänkbara kandidater, personer du gärna skulle vilja se i en styrelse, till Diana från valberedningen.

Skicka din nominering diana.tsoi@hotmail.com

 

Ses på mötet!

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Nyköpings Padelförening

Medlemsavgift 2024
2024-01-15 10:38

Årsavgiften för att vara medlem är vuxen = 400 kr och för barn/ungdom = 200 kr.

Avgiften läggs på din första faktura för året. 

 

Du behöver vara medlem i Nyköpings padelförening om du:

  • är barn/ungdom som tränar hos oss
  • är vuxen i seriespel i Svenska Padelförbundets nationella serie 

Är du osäker om du är medlem eller om du behöver vara medlem för exempelvis seriespel är du varmt välkommen att kontakta oss på info@nykopingspadelforening.se

Start vårterminen 2024
2024-01-11 14:32

Hej, här kommer information om barn och ungdomsträningarna.


Vi hoppas att ni är taggade för en härlig vårtermin i padelns tecken 🤩! Här kommer information om schema, tider, priser samt träff den 18 januari. 


Schema våren
Träningarna för barn och ungdomar startar upp nästa vecka (vecka 3). Schemat är identiskt som i höstas med förändringen att söndagsträningarna är tillbaka på lördagarna. 👍 Alla tränande barn/ungdomar flyttas automatiskt över till samma tid och dag som i höstas, för vårens träningar. Önskar ni byta dag kan ni mejla oss så fixar vi det. 


Nybörjarträningarna för vuxna finns inte längre kvar i föreningens regi, är du som vuxen intresserad av att prova på eller börja spela padel så hänvisar vi vänligen till Nyköping padelcenter. 🤩
 
Priser
Priset för vårterminens träningar är 1700 kr.  
Finns ambitioner att bli en bättre padelspelare och kanske till och med tävla, går det att öka träningsfrekvensen till två gånger per vecka. Priset blir då gånger 1,5 = 2550 kr.

 

Anmälan
Är du ny hos oss och vill anmäla dig till en träning gör du det via vårt anmälningsformulär. Egen länk kommer snart. 


Träff 18 januari 
Vi påminner om inbjudan till träff torsdag den 18 januari då vi bjuder in alla våra barn och ungdomar tillsammans med deras föräldrar för lite padelspel och mys tillsammans. Ni föräldrar får även lite kort information från oss i styrelsen kring föreningen, padelspel och framtida matchspel för barn/ungdomar. Det bjuds på matig smörgås och kaffe/dricka. 


•    Klockan 18-19.30, torsdag 18 januari. 
•    Anmälan sker till info@nykopingspadelforening.se senast den 16 januari.


Har du några frågor är du som vanligt välkommen att skicka ett mejl.
Styrelsen
Nyköpings padelförening

 

Information från styrelsen
2023-12-21 15:58

Hej alla medlemmar! 

 

Varmt tack för en spännande termin där vi med ny styrelse, nya ägare till hallen och med nytt namn tog oss an barn- och ungdomsträning, introducerade nyheter som nybörjarträning för vuxna samt start av flera grupper för seriespel. 🤩👍 Och stort tack för allt engagemang i seriespelet!

 

Vårterminen startar upp vecka 3 med träningar från tisdag 16 januari. Barn- och ungdomsträningarna ligger kvar på tisdagar och torsdagar - helgens träningar flyttar tillbaka på lördag förmiddag. Schema med tider och exakta priser för terminen kommer om nån vecka.

 

Terminen är slut vecka 23 och vi gör uppehåll för sport- och påsklov samt större helgdagar (röda dagar) som Kristi himmelsfärd, Nationaldagen etc. Det ger oss en termin med cirka 17-18 veckor fullspäckad med padel! 😀

 

Nytt för 2024 är att vi satsar på att ta fram träningar för hållbara spelare. Detta betyder att träningarna kommer att kompletteras med uppvärmningar och relevanta styrkeövningar. Träningarna kommer i huvudsak fortfarande att bestå av padelspel, men vi ser här en chans till utveckling för alla våra spelare. 😉 Tillsammans med Nyköping Padelcenter ser vi över detta och återkommer med mer information.

 

Träff med seriespelarna

Det planeras för en träff med alla våra seriespelande medlemmar. (kalla det kick-off eller infomöte om du vill 😉) Vi återkommer med dag och tid så snart vi kan.

 

Träff med barn och föräldrar

Torsdag den 18 januari bjuder vi in alla våra barn och ungdomar tillsammans med deras föräldrar för lite padelspel och mys tillsammans. Ni föräldrar får även lite kort information från oss i styrelsen kring föreningen, padelspel och framtida matchspel för barn/ungdomar. Det bjuds på matig smörgås och kaffe/dricka.

Vi vill tacka för en fin termin tillsammans och hoppas att vi ses den 18 januari.

God Jul 🎅 och Gott Nytt År 🌟 önskar

Styrelsen
Nyköpings padelförening

Nyhet! Nybörjargrupp vuxen Mix torsdagar kl 18
2023-09-28 16:34

Nu finns det en grupp vuxen MIX på torsdagar som du kan anmäla dig till. 

Den startar klockan 18.00 och du hittar den i anmälningsformuläret. 

 

Nu kör vi! 😎👍

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..