SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nyköpings padelförening

Vi är en fristående, ideell förening i Nyköping som startades 2022.

 

Hos oss kommer du att upptäcka att vi brinner för glädjen att spela padel samt den gemenskap som finns i padelspelandet och att vi gärna vill sprida detta vidare till barn och unga i Nyköping. För att få fler att bli aktiva och upptäcka padel, strävar vi efter att hålla nere priserna för både träning och spel. 

 

Hösten 2023 har vi dam- och herrlag till det nationella och regionala seriespelet. Vi tittar även på juniorlag för seriespel. 

 

Är du intresserad av att prova-på-padel eller vill börja träna - hör gärna av dig till oss! 

Vision & Värderingar

SVERIGES STÖRSTA PADELHJÄRTA SLÅR FÖR ALLA SOM VILL INGÅ I VÅR GEMENSKAP.

 

  • Vårt padelhjärta slår för att alla ska trivas och utvecklas hos oss.
  • Vårt padelhjärta slår för att vi ska blir den största padelklubben i Norden.
  • Vårt padelhjärta slår för att vi ska vinna nationellt och internationellt.


Vi skapar framgång genom 6 grundläggande värderingar:

Glädje

Vi inspirerar, är schyssta och respekterar varandra, oavsett roll i vår klubb. Vår inbjudande miljö genererar möjligheter för var och en att växa till den du vill vara.

 

Kvalitet

Vi vill nå framgång och har höga ambitioner. Oavsett om du är tränare, spelare, funktionär, förälder eller en styrelseledamot tar vi ansvar i att skapa de bästa förutsättningarna med hög kompetens som ger hög kvalitet i allt vi gör.

 

Inkluderande

Alla oavsett kön, könsidentitet och uttryck, etnisk och social bakgrund, religion, trosuppfattning, funktionsförmåga, sexuell läggning eller ålder är välkomna in i vår klubb. Att vara inkluderande innebär att vi tror på demokrati och att allas röst har lika värde. Delaktighet innebär att alla får vara med och bestämma om och ta ansvar för sin verksamhet.

 

Gemenskap

Föreningsdemokrati innebär att alla medlemmars röst har lika värde. Delaktighet innebär att alla som deltar Tillsammans delar vi framgång och motgång med kärlek. I vår klubb är det viktigt att alla, oavsett roll, känner sig sedda. Vi skapar positiva förebilder som är stolta ambassadörer för PDL United Club.

 

Engagemang

Rent spel och ärlighet är en förutsättning för tävlande på lika villkor. Det innebär att följa regler, övereRent spel och ärlighet är en förutsättning för tävlande på lika villkor. Det innebär att följa regler, Tillsammans engagerar vi oss i att hela tiden vilja utvecklas. Vi har mod i att våga prova nytt och öppna upp för nya vägar. Vi engagerar oss i socialt ansvar med att bredda vår idrott och att skapa möjligheter för alla att tillhöra vår varma gemenskap.

 

Fair Play

I vår klubb är vi schyssta, det innebär att vi behandlar varandra och de vi möter rättvist och med respekt. Vi förhåller oss väl till idrottens värdegrunder där oschyssta metoder som doping, trakasserier, diskriminering, kränkningar, medvetet fusk och våld är totalt förbjudet.